Baby.bg ви очаква на Бебемания 2024!

Baby.bg е онлайн магазинът за бебешки и детски продукти, в който родителите могат да открият разнообразие от артикули, които да им бъдат верни помощници в грижата за малчуганите. Цялата продуктова гама на сайта ни включва различни категории, като бебешки колички, играчки, книжки, обзавеждане за стая, козметика и други. Тя отговаря на всички норми и изисквания за безопасност, както и предлага сертификати за доказан произход и високо качество. Предлагаме селектирани продукти от всички ценови категории – от премиум до бюджетни и качествени решения, подходящи за вашето дете. 

Повече за Бебемания 2024:

Тази година Бебемания ще се проведе от 13 до 15 септември в Inter Expo Center! Ако ви е за първи път, подгответе се, защото това е най-голямото и вълнуващо изложение за бебешки  продукти и услуги в България, което събира на едно място бъдещи и настоящи родители, както и най-малките членове на семейството. В необятното пространство ще се запознаете с много български, европейски и световни производители, чиито продукти вероятно вече използвате вкъщи, но и с такива, които да се превърнат в новите ви любимци. Всички посетители на събитието ще научат полезна информация за тазгодишните тенденции, както и ще научат всичко, което ги интересува, от първо лице. Освен това, за да съчетаем полезното с приятното, всички желаещи ще могат да участват в забавни предизвикателства с награди. 

Baby.bg на Бебемания: 

Нямаме търпение да се видим там! За пореден път заедно ще се докоснем до необятния и интересен бебешки свят, а бъдещите родители ще научат някои полезни хитринки за приключението, наречено родителство.

Защото сме до вас от първата ви среща – ще сме до вас и сега, и занапред! На щанда ни на Бебемания ще откриете ценна информация от нашите промоутъри, интересни предизвикателства, свързани с тайните на отглеждането на малчуганите и, разбира се, много подаръци от нашите партньори: NUK, Plasmon, Chicco, Pufies, Teo Kiddo, KikkaBoo, Бебо, Caretero, Bebelan, Canpol, Lovi, Buba, Kinderkraft, Reer,Lorelli, Moni, Cangaroo, Playgro, Philips Avent, Tiny Love, Tommee Tippee, Friendly organic, Chipolino!

А какво още? Ще се превърнете в съавтор на полезна и забавна книжка, свързана с родителството, ще имате възможност да заснемете видео обръщение към бъдещите майки и татковци и да спечелите специална награда. Но няма да издаваме повече. Най-интересното оставяме за участниците. Затова се заредете с добро настроение и елате да се позабавляваме на задължителното за всеки родител събитие –  Бебемания 2024. 

 

Очакваме ви!